20 Mart 2014 Perşembe

Fıstık Yeşili'nden Yararlı Linkler, Programlar, Siteler #3



Geldik bir yeni posta daha canlar.Selam.Nasılsınız?Bizi takip etmekten memnun musunuz?
Sorumun cevabını 'Evet' olarak kabul ediyorum.O halde devam edelim.

Bugün yine kayda değer, telefonlarınızda tabletlerinizde kullanabileceğiniz uygulamalardan bahsediciğim.




BRAVOLOL Korece (Japonca vb diller): Korece öğrenmek için ideal uygulamalardan birisi.Birden fazla katagoriye sahip olan uygulamada; Türkçe kelimeye tıkladığınızda; Hanguk ve Latin harfler olarak Korece karşılığı çıkıyor.Ayrıca, kelimenin telaffuzunu dinleyebilir, kendi sesinizi kaydedip, sesinizi dinleyebiliyorsunuz.





InNote: Bu uygulama ile telefonunuzda note defteri oluşturabiliyorsunuz. Belleğinizde yer varsa, günlük bile tutabilirsiniz:)
Birden fazla note defteri açarak katagoriye bile ayırabiliyorsunuz. Açıkçası bu uygulama benim işime çok yarıyor.Yanımda kağıt kalem olmadığında katıldığım seminerlerde, derslerde, öğretmenlerimin beklenmedik önerilerinde kullanıyorum.

İsterseniz notlarınıza resim, ses kaydı bile ekleyebiliyorsunuz.Gerçekten işimizi kolaylaştıracak bir uygulama. :)



MP3 Tube:'Enter Song or Artist' yazan kısma istediğiniz şarkı ya da şarkıcının adını yazıyorsunuz ve o da youtube'den bulmaya çalışıyor.
Bulduğunuz şarkıya tıkladığınızda indirmeden dinleyebiliyor veya mp3 olarak indirebiliyor ve hatta paylaşabiliyorsunuz.




InstaSize: Bildiğiniz gibi Instagram bize kısıtlı bir görüntü alanı sunuyor.En sevdiğimiz fotoğrafların bir kısmını kesmek zorunda kalıyoruz.İşte burada devreye bu uygulama giriyor.Bu uygulamadan açtığınız fotoğrafınızı kesmeye gerek duymadan instagrama yükleyebilirsiniz.
Farklı arkaplanlar ve efektler uygulayarak paylaş kısmından sadece instagramda değil twitterda, facebookta ve 'diğer'e tıklayarak telefonunuzda yüklü diğer hesaplarınızda (Kakaostory vb) paylaşabilirsiniz.


Evet, bu postlukta bu kadar.Devamı için lütfen bekleyin ve takipte kalın.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder