7 Nisan 2015 Salı

3. Art'S Kore Günü Turnesi Etkinliği


Herkese merhabalar.Harika haberler ile geldim.Umarım bu sadece benim için harika bir haber değildir çünkü bir çok K-fan'ın isteyebileceği türden bir etkinlik olsa gerek.Hemen konu ile detaylara geçiyorum o halde...

Facebook Art'S Kore Ürünleri sayfası aracılığı ile Türkiye genelinde Art'S Kore Günü Turnesi düzenleniyor.Peki nedir bu etkinlik ve bu etkinlik neleri kapsayacak?

İlk önce İstanbul-Asya ve Ankara'da yapılacağı kesinleşen etkinliğin, bir anket ile 35 oy alan şehirlerde de yapılacağı söylendi.Giriş bileti 30 TL olan etkinlikte yer alacak aktiviteler arasında; ürün satışı, ücretsiz hanbok giyimi-fotoğraf çekimi ve karaoke de yer almaktadır.

*Etkinliğin yapılacağı iller ve tarihleri:
**İzmir için 3 mayıs yerine 2 mayıs tarihi geçerlidir arkadaşlar.Postun sonlarına doğru İzmir'e özel afişi görebilirsiniz.


Etkinlik programı, belirlenen tariklerde saat 14:00-18:00 arasında gerçekleştirilecektir.Program detayına gelirsek;


Afişte yazılanları *menü de dahil* görsel olarak algılamak isterseniz diye paylaşmak istedim.Menüde adı geçen ürünler arasında;
Kimbap;

Balık keki (Eomuk da denilebilir) :

Kimchi (Bir çok çeşidi var ama hangisi olacağından emin olmasamda büyük ihtimal lahana kimchi olabilir^^):

Tatlı Tteok (Kore tatlı pirinç keki/ Tahminen bizim lokum gibi birşey sanırım, yediğimde anlayacağım hiihi):



Genel olarak detayları verdiğimize göre mekanı belli olan şehirler hakkında bilgi vermeye geçiyorum.

Öncelikle İzmir...


Alsancakta Warm Up isimli mekanda 14:00-18:00 arasında az önce bahsettiğim program olacak.İlk başlarda 3 mayıstı fakat katılımın az olacağı ihtimali ile bir gün önceye 2 mayısa alındı tarih.

(!)Mekanlar 18 yaş altı için tekrar düzenlenecek.Alkol satışı kesinlikle olmayacakmış ve lütfen sizlerde yanınızda getirmeyiniz, mekana alınmama konusu olabilir. (Hoş ben böyle bir şeyin olmayacağını düşünüyorum da her türlü önlem alınması açısından önemli^^) İzmirdeki kafe, etkinliğe özel kapatılacak.

Biletleri nasıl mı satın alacağız??? Online ya da banka havalesi ile satın alabilirsiniz.Ödeme yaptıktan sonra bilet (kağıt olarak vb şekilde) elinize geçmeyecek fakat havale ve online satışta ödemeyi yaptığınız isimle, -etkinlik günü girişteki kontrolde- girebilirsiniz.

Online bilet satın almak isterseniz (Her şehir için geçerli linktir): Biletino
Onun dışında, havale işlemleri için;

TR36 0001 0016 7753 6583 32 5002 Ziraat Bankası
Ya da
TR72 0011 1000 0000 0038 2919 99 Finansbank
Sonbahar İlbey

-Sonbahar İlbey: 0537 053 4118-
Kakaotalk: sonbaharilbey


**Şu son saatlerde Kocaelinde yapılacak etkinlik içinde bir mekan belirlenmiş; Ncity Bowlingo Teras Cafe (17 Mayıs-14:00)

Güncelenen her bilgi ile bu posta da ekleme yapacağım.Program hakkında her hangi bir hatam olduysa lütfen benimle iletişime geçin, yanlış bilgi vermek/yaymak istemem.^^
Lütfen takipte kalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder