24 Nisan 2015 Cuma

Wattpad'de bir Fıstık Yeşili


Evet küçük bir reklam arası vereceğiz canlar.Bir çok bloggerın kendi hikayesinin reklamını  yaptığını gördüm ve bende kıskandım :((  Benim neyim eksik dedim.Blog takipçilerimiz belki vakit geçirmek için eğlencelikli bir şeyler okumak istiyordur dedim. :)) Öyle az buz hikayem yok evet ama bir çoğu ergenlik zamanımda yazılsada benim için çok özeller. :)) Çünkü zamanında başka sitelerde yayınladığımda ilgi çok yoğundu.Çoğru çerezlik :D Ama hem yazdıkça açılınır değil mi?hihih.

O zaman hikaye tanıtımlarıma başlayacağım.Okuyanlar olursa yorumlarını kesin bekliyorum.

~BİTEN HİKAYELER

BEYAZ ASKER

Albay Wu: Wu Yi Fan / Kris (EXO)

Bölüm sayısı: 13 + 2
Yazım Tarihi: 2015

Konusu: Türkiye'de yeni bir askeri proje gerçekleştirilmektedir.Artık kısa süreli olarak bayanlarda gönüllü askerlik yapacaklardır.Güney Kore'nin vefa daveti üzerine Türkiye bayan askerlerini Güney Kore'deki törene göndermektedir.Bu askerler arasında bulunan Asteğmen Mersa, aynı törene davet edilen Çinli bir Albay ile karşılaşmıştır.Artık hiç bir şey eskisi gibi değildir.

BÖLÜMLER:


ICE BUBBLE (ONE SHOT)

Sehun: Oh Sehun (EXO)
Ye Rim: Kim Ye Rim (Red Velvet)

Bölüm sayısı: 1
Yazım Tarihi: 2015


OT12 / One True 12 

Bölüm sayısı: 3
Yazım Tarihi: 2014

BÖLÜMLER

HAFIZA

Heper: Haluk Piyes
Zeren: Amine Gülşe

Bölüm Sayısı: 16
Yazım Tarihi: 2012

Önemli Not: Bu hikayenin ilk sezonu (1-10) bir Kore klibinden ilham alınarak yazıldı.
Hikayenin geri kalan bölümleri hayali kurguya dayanmaktadır.
Hangi klipten ilham alındığını 10. bölümün yani ilk sezonun bitiminde görebilirsiniz.

Konusu:  Heper bir dergide tasarımcıdır.Bir gece yine işi üzerinde çalışırken garip bir olay yaşar.Evinin bahçesinde harap bir şekilde boylu boyunca yatmakta olan genç kız ile karşılaşmıştır.Genç kız kendine geldiğinde hafızasında bulunan boşluklar olduğu ortaya çıkar.Heper genç kıza ailesine ulaşmasına yardım ederken geçmişine dair beklemediği bir telefon alır.Heper genç kızın ailesine kavuşmasına yardım edebilecek midir?Yoksa geçmişinin geleceğine engel olmasına karşı gelemeyecek midir?

BÖLÜMLER:



AŞKIN KÜLLERİ

Bee: Ha Yeon Soo
Mark: Dome Pakorn Lum
So Hyun: Kim Soo Hyun
Parkon: Mike D. Angelo

Bölüm Sayısı: 43
Yazım Tarihi: 2011

Konusu: Geri dönmemek için gittiği şehrine annesinin vefatı üzerine geri dönen Bee, hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalır.Daha önce hiç görmediği, tanımadığı bir adam (Mark) velayetinin onda olduğunu ve 18 yaşını doldurana kadar kendisi ile kalacağını söyler. Bee direnmesine rağmen Mark'ın baskına dayanamaz ve kabul eder.Fakat Mark'ın evine taşındığından beri dile getiremediği garip bir şeylerin olduğunu hissetmektedir. Büyük evdeki hizmetlilerden, misafirlerine kadar kesinlikle bir şeylerin döndüğünü farkına varmıştır.Kendisinden özenle saklanan gerçeği öğrendiğinde ise kendisini vampir savaşının ortasında bulur.

BÖLÜMLER:


AŞK KADEHİ

Bölüm Sayısı: 15
Yazım Tarihi: 2009

Önemli Not: Twilight uyarlamasıdır.

BÖLÜMLER:

UÇURUM ÇİÇEĞİ

İklimya:  Hande Soral 
Seymen: Jonathan Bennet

Bölüm sayısı: 15
Yazım Tarih: 2008

Önemli Not: Bolca yazım-imla hataları içerir.Zira ilk yazdığım yerden kopyaladım hihi.

Konusu: En yakın arkadaşı ile sevgilisinin ihanetiyle sarsılan bir genç adamın ve bir daha erkekler ile yakınlaşmaktan kaçınan genç bir kadın markette beklenmedik, sürpriz bir şekilde karşılaşır.Kesişen yolda ilerledikçe ortaya acı, aşk, nefret ve ihanet gün yüzüne çıkar.

BÖLÜMLER:

HÜZNÜMÜN VİRGÜLÜSÜN SEN

Semen: Hilarie Burton
Baler: Josh Duhamel
Ömür: Chad Michael Murray

Bölüm sayısı: 13
Yazım Tarihi: 2008

Önemli Not: Bolca yazım-imla hataları içerir.Zira ilk yazdığım yerden kopyaladım hihi.

Konusu: Karşı komşuna gönlünü kaptıran Semen her gün hislerini yazdığı bir günlük tutmaktadır.Büyük bir mucize gerçekleşip Baler'in kendisini fark etmesini içten içe dilemektedir.Peki o büyük mucize gerçekleşirse ve Baler, Semen'in farkına varırsa?Ya Semen Baler'in kendisini fark etmesine rağmen kalbi başkası için atmaya başlarsa?

BÖLÜMLER:

~DEVAM EDEN HİKAYELER

CASUS: PORTO RİKO

Kang Tae Ha: Gong Yoo
Mayda: Aom Sushar

Bölüm Sayısı: +17 (Devam ediyor/Sezon 1)
Yazım Tarihi: 2014

Konusu: Kanser hastalığının nüksettiğini ve sayılı zamanının kaldığını düşünen Mayda; ülkesinden, Türkiye'den kendini başka bir ülkeye zor atmıştır.Gideceği ülke olarak Porto Riko'yu tercih eden Mayda, adaya geldiği ilk dakikalarda tehlikeli bir adamla karşılaşır.Fakat ilerleyen günlerde anlar ki, tehlikeli olan sadece o adam değil, yaşamıdır ve kısa süre içerisinde kendisini de tehlike içerisinde bulur.

BÖLÜMLER:


TAKINTILI (ÇEVİRİ/JACKJİ FANFİC)

Bölüm sayısı: 44 + 1 (Sezon 1)
Orjinal Hikaye Yazarı: Littleprincesssss

BÖLÜMLER:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder