18 Ocak 2016 Pazartesi

#Etkinlik: Aylık Kore Film Günleri (Ankara)



Yine güzel bir etkinlik haberi ile geldim.


Kore Kültür Merkezi her ay Kore Film Günleri düzenliyormuş.Bu yılın ilk film günü de 23 Ocak cumartesi gününde olacakmış.Afişi hemen paylaşayım sonra detaylara geçeceğim.







Afiştede yazdığı gibi Ocak, Şubat ve Mart aylarında yetkililer gelen izleyicilere sticker defteri dağıtacakmış.Bu yıl içerisinde, 12 ay boyunca bu film günlerine gelenlere sticker dağıtılacakmış.İzleyiciler de, verilen stickerları bu defterlerde toplayacak.Toplamda 10 tane sticker toplayan (Yani en fazla 3 kere devamsızlık yapma hakkınız varmış gibi düşünün kkk) çekilişe katılmaya hak kazanacaklarmış.Çekilişte de Kpop ürünleri vb şeyler olacakmış. Anlaşılmayan bir şey yoktur umarım bu konuda.

Film esnasında etkinliğin ikramları da olacak; patlamış mısır ve içecek gibi mesela.

Ocak ayında yayınlanacak olan Türkçe altyazılı film "Beauty Inside" olmakla birlikte, filmi izlemeye 15 yaşında ve 15 yaşından büyükler alınacakmış.Film için herhangi bir rezervasyona ihtiyaç yok ancak yaş sınırı olacağı için kimliklerinizle gitmeniz çok iyi olur zira kimliksiz almayacaklardır.

Unutmadan; Kore Kültür Merkezi Gösteri Salonu'nda (3. Kat)  olacakmış gösterim.Açık adres afişte yer alıyor, detaylı şekilde bakmadan geçmeyin.

Bu arada...Film başladıktan sonra ana kapı kapalı olacakmış.Geç kalınca etkinlik yok diye geri gitmeyin çünkü yandaki Kpop odasının kapısı açık olacakmış.Oradan giriş yapabilirmişsiniz.^^ 

Şimdi gelelim filmin konusuna, teaserına ve oyuncularına....


Oyuncular:

Han Hyo Joo

Park Seo Joon
Lee Jin Wook
Yoon Yeon Seok
Lee Dong Wook
Chun Woo Hee
Lee Beom Soo
Kim Sang Hoo
Juri Ueno
Kim Ju Hyeok
Bre Sung Woo
Park Shin Hye
Lee Hyun Woo
Jo Dal Hwan
Do Ji Han
Kim DreMyung
Lee Jee Joon
Kim Min Jae

Kim Hee Won
Hong Da Mi
Eun Soo
Moon Sook
Lee Dong Hwi

Konusu: Woo Jin her sabah uyandığında farklı bir bedende, başka biri olarak uyanır.Bir gün tesadüfen karşılaştığı Yi Soo'ya aşık olur.Woo Jin, Yi Soo'ya yaklaşmaya çabalar ve sonunda aşk başlar fakar...Yi Soo gerçek ile yüzleşebilecek mi?

İşte teaserı:


Ben filmi izledim, açıkçası çok aşırı beğendiğim bir film diyemem fakat güzeldi.Ne anlatmak istediklerini anlıyorsunuz.Havada asılı kalmıyor.Bazen gözleriniz dolacak...Çok nadir yerlerde duygulanıyorsunuz ama yanınızda mendil falan bulundursanız fena olmaz. :)))

Böyle etkinlikleri kaçırmayın derim gençlerrr :)))

Bir sonraki postta görüşmek üzere...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder