6 Ocak 2016 Çarşamba

#Etkinlik: İzmir Kore Fanları Etkinlik Kampı (28 Ocak 2016)


Herkese merhabalar.
İzmirli Kore Fanlarına yine harika haberlerim var.Asıl konuya giriş yapıyorum hemen.

İzmir'de bu kez esaslı bir organizasyon var.Esaslı derken; fanlarında organize ettiği, İstanbul ya da Ankara'daki etkinliklere neredeyse eş değer bir esaslı organizasyon.

Bakınız:


Aslında etkinliğin afişinden her şey anlaşılıyor fakat ben azıcık da detay katacağım gelmek isteyen fanlar için.

Saat 11.00'de kesinlikle Şirinyer metronun orada olmalıyız.Çünkü etkinlik yerine ulaşım aracı olarak servisi kullanacağız.Malumunuz Şirinyerden sonra otobüs aktarması biraz sıkıntı yaratabilir.

Yaklaşık bir saat içerisinde etkinlik yerine varmış olacağız.Afişte belirttiği gibi katılım ücreti 30 TL.Bu ücret girişte ödenecek.Bu yüzden lütfen yanınızda yeteri kadar para bulundurun.Etkinlik ücretinin banka havalesi ile yatırılmaması sizler için biraz zor olabilir.Ama demek istediğim, kenarda biriktirdiğiniz parayı sakın başka bir şey için yemeyin. :D 

30 TL'nin kişi başı çok fazla olduğunu düşünen olabilir fakat inanın fazla değil.Zaten normalde arkadaşlarımızla çıktığımızda bu paranın biraz daha fazlası cebimizden çıkıyor.Ayrıca giriş-çıkış saatlerine bakarsanız yeterince karşılayacak o parayı etkinlik.

Koreli öğretmen gelen fanlar için bir seminer verecek.Seminer Kore kültürü, Kore üniversiteleri, TOPIK sınavları hakkında olacakmış.Seminer sonrasında sormak istediğimiz soruları soracağız ve onlara cevaplar alacağız.Etkinliğin hafta içi, perşembe günü olmasının büyük nedenlerinden birisi öğretmenin uygun zamanıyla o günün kesişmesi.Ayrıca 28 Ocak bildiğim kadarı ile öğrenciler için tatil olacak.E Şirinyer'e kadar gideceğiz sadece sonrasında servisler bizi kültür evine ulaştıracak.

Seminer sonrası yaklaşık bir saatte yiyecek-içecek ikramı arası olacak.O sırada da çekiliş olacakmış.Çekilişe dair inanın hiç bir bilgim yok, olsaydı ufacık bir spoiler verirdim :) Bu arada yiyecek-içecek demişken...Katılacaklar arkadaşların, geleceklerine dair organize edenleri bilgilendirmesi gerekiyor zira yiyecek ve içecekler belirtilen sayıya göre hazırlanacak.Bunun içinde etkinlik sayfasına göz atabilirsiniz; İZMİR Kore Fanları Etkinlik Kampı 

Yarım saatlik bir süreçte de Hanbok giyme-fotoğraf çekimi arası veriliyor.Bir çoğumuz hala Hanbok giyme şansına ulaşamadı.Harika bir fırsat olacak.Tabi giydikten sonra fotoğraf çekilmek istemeyen arkadaşları çekmeyeceklermiş.*Ben böyle bir şeyin olmayacağını düşünüyorum ama hahah*

Daha sonra malumunuz, beklenen karaoke gerçekleşecek.Aynı süre içerisinde de katılan herkese küçük bir hediye verilecekmiş.Ne olduğunu yine bilmiyorum.Organizasyonda görevli olan arkadaşlarımın ağzı o kadar sıkı ki...Kimsenin beklemediği bir sürpriz var ve bunu zar zor öğrendim. :D Detay spoilerını da vermiyorlar.Çok denedim ama olmadı.Yapacak bir şey yok sürprizlerin dibine o gün vuracağız anlaşılan.

Karaoke sonrası etkinlik programı bitiyor ve evlerimize ulaşabilmek içni önce servis ile Şirinyer metrosuna bırakılıyoruz.Böylece güzel olacağını umduğum bir günün sonuna geliyoruz...

Sorularınız için post içerisinde verdiğim etkinlik linkine bakıp, arkadaşlarla iletişime geçebilirsiniz.

Bende etkinliğe gitmek çok istiyorum fakat 2. diş ameliyatımın o tarih ve çevresine denk gelmediği sürece gidebilirim. :( Umarım sizlerle orada buluşabiliriz.^^ 28 Ocak'ta kimseye söz vermeyin.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder