22 Şubat 2016 Pazartesi

JAPAKO Music Araştırma Anketi


Herkese merhabalar.

Daha önce JAPAKO Music'ten bahsetmiştim, iyi takip edenler bilir.Şimdi JAPAKO Music Turkish Street Team olarak sizlere iletmemiz gereken bir araştırma anketi var.

Türkiye'ye gelmesini istediğiniz 5 underrated [ Kore'de POPÜLER OLMAYAN, mümkünse ÖDÜL ALMAMIŞ ve ÇAYLAKLIK DÖNEMİ GERİDE KALMIŞ/KALMAK ÜZERE] olan Kpop grubu yazmanızı istiyoruz.

JAPAKO ekibi olarak (Türkiye'deki hayranlarda dahil olmak üzere) Kpop hayranları için güzel işler peşindeyiz.Fakat sizlerin bu araştırma anketini ciddiye almanızı istiyorum.Nasıl olsa gelmezler ya diyerek BTS, EXO, NU'EST, EXID, MAMAMOO, B.A.P, Girl's Generation, Big Bang vb gruplar yazmamanızı ( sallamamanızı ) rica ediyoruz.

Zira bahsettiğim gruplar (vb gruplar) Kore'de geniş hayran kitlesine sahipler, müzik programlarından-ödül törenlerinden ödüllere sahip gruplar...Yani demek istediğim yeteri düzeyde POPÜLERLER. Bize popüler olmayan 5 grup lazım. ㅋㅋㅋ Popüler olmayan grup yazdığınızda onlar elenecek en azından eleyecek kişileri zorlamayalım derim.Yani zaten oraya yazabilmemiz için en yeni olarak 2014 çıkışlı grup yazmamız gerekiyor. Ama gerçekten defalarca tekrar etmiş olacağım ama POPÜLER-ÇAYLAK OLMAYAN gruplar yazalım. ^^ Çünkü, bu araştırma anketinden sonra çoktan seçmeli bir anket daha yayınlama kararı alınabilir.Bu da demek oluyor ki çoktan seçmeli anket bizler için level 2 olacak...

Anketimize katılın lütfen...
ARAŞTIRMA ANKETİ

Edit:
Arkadaşlar işi biraz daha anlaşılır hale getirmek için JAPAKO Turkish Street Team olarak sizlere örnek bir liste hazırlamak istedik.Bu liste, anlatmak istediğimizi yansıtıyor.Lütfen listeyi göz önünde bulundurarak  5 grup ismi yazınız. ^^





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder