25 Temmuz 2016 Pazartesi

Son Zamanlarda Dramalarda Neler Oluyor? #23


Selam millet. Ne kadar hızlıyım öyle değil mi? afsgahjks

Biriken iş işte böyle oluyor. :D Her neyse sizi bekletmeden tanıtımlara geçiyorum, artık bir çoğunuz bu postun amacını biliyordur değil mi? :)

Başrollerinde; Gentleman's Dignity, To The Beautiful You, The Heirs dramalarından, Runway Cop, Twenty filmlerinden tanıdığım Kim Woo Bin'in; Dream High 1-2, Big, Gu Family Book, Man From The Stars dramalarından, Architecture 101 filminden tanıdığım Miss A üyesi Bae Suzy'nin; Boys Over Flowers, Oh My Ghost dramalarından, A Millionare's Firs Love, Doremifasollasido filmlerinden tanıdığım Lim Ju Hwan'ın; Wild Romance, Arang The Magistrate, The Heirs dramalarından tanıdığım Lim Ju Eun'un olduğu 20 bölümlük drama Uncontrollably Fond:


No Eul ve Joon Young, gençliklerinde birbirerine aşık iki kişidir. Bazı nedenlerden dolayı ayrılırlar fakat yıllar sonra tekrar karşılaşırlar. Joon Young çok ünlü bir aktör olmuşken, No Eul belgesel yapımlığına soyunmuştur. Tekrar karşılaştıktan sonra aşkı geri bulacaklar mıdır?

İnanılmaz bir kimya bizi bekliyor. Aylardır beklenen dramalar arasında çoktan yerini aldı bu drama. Tabi ki sebebi Suzy ve Woo Bin. Ehe. Fakat bu sezon çok çekişmeli. Bakalım reytingler beklendiği gibi olacak mı? Trailerını hemen şuraya ekliyorum. Fikir edinmek için izleyebilirsiniz.

Trailer 


Başrollerinde; No Blood No Tears, Countdown filmlerinden tanıdığım Jeon Do Yeon'un; Healer dramasından, Wonderful Days, Midnight F.M filmlerinden tanıdığım Yoo Ji Tae'nin; The Greatest Love, Beyond The Clouds dramalarından, Flying Boys, Beastie Boys, Come, Closer filmlerinden tanıdığım Yoon Kyu Sang'ın olduğu 16 bölümlük The Good Wife:


Do Yeon'un eşi başarılı ve ünlü bir savcıdır fakat karıştığı siyasi bir skandal sonrasında tutuklanır. Do Yeon ise evlenmeden önce yağtığı mesleği avukatlığa geri döner. Zaman geçtikçe gerçek benliğini bulmaya yoğunlaşır.

Dramada ayriyetten After School üyesi Nana'da oynuyor. Dramada rolü tam olarak neolur bilemiyorum ama.

Çok izlemeyi tercih edebileceğim bir drama değil yani oyuncuları da çok tanımıyorum ama Kyu Sang ve Nana için izlenir mi bir an tereddüt ettim. Kyu Sang'ın da oyunculuğunu seviyorum. 

Trailerlar


Başrollerinde; Dream High, Who Are You dramalarından, Marriage Blue filminden tanıdığım 2PM üyesi Taecyeon'un; Rooftop Prince, Ma Boy, I Miss You, Secret Of The Birth, I Can Hear Your Voice, Triangle, Reset, Sensory Couple, Who Are You: School 2015 dramalarından, Killer Toon filmlerinden tanıdığım Kim So Hyun'un ve Lie To Me, One More Happy Ending dramalarından, Beastie Boys, Tabloi Truth filmlerinden tanıdığım Kwon Yool'un olduğu drama Let's Fight Ghost:


Dramamızın konusuna gelecek olursak; Hyun Ji  ders çalışarak geçirdiği 19 yıllık hayatını bir kazada kaybeder. Bir kaç yıl boyunca amaçsız bir şekilde dünyada dolaşır. Cennet ya da cehenneme neden gidemediğini sorgularken hayaletleri gören Bong Pal ile karşılaşır. Bong Pal ise hayaletleri görme yeteneğiyle para kazanmaya çabalar. Ancak bu şekilde hayaletleri gören gözlerinden kurtulabileceğini düşünür. Hyun Ji ile karşılaştıktan sonra iyi bir ikili olacaklardır ve hayaletlerin hikayelerini ortaya çıkararak onları dünyadan göndereceklerdir.

Ben ilk bölümüne göz attım.Zaman zaman sıkıcı geçti lakin biliyorum ki ilerleyen bölümler ilaç gibi gelecektir. Taecyeon'un mimikleri ve So Hyun'un harika oyunculuğu bütünleşmiş diyebileceğimi düşünüyorum açıkçası. Didişmeleri çok eğlenceliydi. Bakalım, sizlerle trailerını paylaştıktan sonra siz neler düşüneceksiniz?

Trailer


Başrollerinde; Secret Garden, I Can Hear Your Voice, Doctor Stranger, Pinocchio dramalarından, No Breathing, Hot Young Bloods filmlerinden tanıdığım Lee Jong Suk'un ve Postman The Heaven, Always, Love911, Cold Eyes, The Beauty Inside filmlerinden tanıdığım Han Hyo Joo'nun olduğu drama W/Two Words: 



Otuzlu yaşlarında aynı zamanda ama farklı dünyalarda yaşayan iki kişinin aşkını konu alıyor drama. Yeon Joo, babası ünlü bir çizgi roman yaratıcı olan bir cerrahtır fakat bir gün babası ortadan yok olur. Yeon Joo babasının atölyesinde onu ararken başka biri ile karşılaşır. Bu kişi kanlar içinde yerde yatan Kang Chul'dan başkası değildir. Kang Chul tarafından kaçırılan Yeon Joo, başka bir boyuta atlar.

Konusu bana çok güzel geldi. Kurgu da sağlamsa ve oyuncu kadrosu ile birleşirse... Allah deriz.Hemen harika trailerları paylaşıcam sizlerle.

Teaserlar


Başrollerinde; Han Ye Ri'nin; Her Lovely Heels, Secret Love dramalarından tanıdığım eski KARA üyesi Han Seung Yeon'un; Dream High dramasından Secretly Greatly filminden tanıdığım Park Eun Bin'in; Ex-Girlfriend Club, Descendants Of The Sun dramalarından tanıdığım Hwa Young'un ve Yong Pal dramasından tanıdığım Park Hye Soo'nun olduğu 12 bölümlük drama Age Of  Youth:


Ekonomik durumunu dik tutmaya çabalayan Jin Myung, kendini erkek arkadaşına adayan Ye Eun, içmeyi seven muhteşem kişilik Ji Won,  güzeliği nedeniyle popüleriteye sahip olan Yi Na ve çekingen  Eun Jae.. Aynı evde kalan 5 kızın hayatını konu alan bir drama olacak bu dizi.

Trailerlarına bakılırsa eğlenceli ve güzel olacak. Ayrıca neredeyse tam benlik gibi bile duruyor :D Kısa oluşu da mükemmel. ^^ Hadi trailerlarına bakalım.


Bu postlukta bu kadar :)) Yine çok güzel dramalar var değil mi? ^^

- Fıstık Yeşili


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder