23 Ocak 2018 Salı

#Etkinlik Ankara 2018 Kimçi Festivali



 Kore Kültür Merkezi ve Ankara Kore Topluluğu ile ortaklaşa düzenlenecek olan “2018 Kimçi Festivali” 3 Şubat'ta yapılacakmış. Cumartesi günü olan etkinlik 10:30-16:00 arasında olacak. Etkinlik için seçilen mekan ise Kore Kültür Merkezi, arka bahçesi. 


  Kimçi yapmak isteyenler 0312-468-3050 numaralı hattı arayarak başvuruda bulunabilirlermiş. Yalnız son başvuru tarihi 31 Ocak olarak, başvuru için de 15 TL gibi bir ücret belirlenmiş.

  Kermeste satış yapmak isteyenler de "fotoraum@hotmail.co.kr" mail adresine mail atarak başvuruda bulunabilirler. Fakat bunun için Kore Kültür Merkezi Gönüllüleri başvuruda bulunabiliyor. Gönüllü değilseniz nasıl gönüllü olacağınızı da yazının biraz aşağısında yazacağım. 50 TL başvuru ücreti alınacak olan kermes satışı için de son başvuru 31 Ocak. Maile şun bilgileri yazmanız gerekecek; hangi ürünleri satmak istediğiniz, kaç kişinin katılacağı, ad & soyad, cep telefonu numarası.


 Bu başvurular dışında herkes bu kermese katılabiliyor, katılmak için form doldurmanıza gerek yok. Kimçi yapım aşamalarını bile izleyebilirsiniz.

Kimçi satın almak isteyenler için de fiyatlar hemen belirlenmiş; 1 kg = 10 USD (40 TL). Ayrıca 5 kg Kimçi alana 1 kg hediye edilecekmiş. 


 Yukarıda bahsettiğim gönüllülük başvurusu için detayları da vereyim. "aylinkim112@gmail.com" isimli mail adresine ad & soyad, yaş, cep telefon numaranızı içeren bir mail atabilirsiniz. Bunun için de son başvuru 31 Ocak. Ayrıca elinizi çabuk tutmakta fayda var. Zira mail atan ilk 10 kişi kabul edilecekmiş.

Bu postlukta bu kadar. Umarım katılan çok olur. Böyle etkinlikler her zaman dediğim gibi çevrenizi genişletmede yardımcı oluyor. Ben de bilgisayar başında fotoğraf ve videolarınızı bekleyeceğim. ^^

- Fıstık Yeşili

Kaynak: Kore Kültür Merkezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder