23 Ocak 2018 Salı

#Etkinlik Ankara Ocak Ayı Film Gösterimi



 Her ay bir kez düzenlenen film gösterimlerinde bu yılın ilk filmi "Springtime (2004)". Film 27 Ocak cumartesi günü Kore Kültür Merkezi'nin 3. kattaki gösteri salonunda saat 14:00'da izlenecek. İkram olarak patlamış mısır ve içecek var. 

Ayriyetten Ocak, Şubat, Mart ve Nisan aylarında tüm yıl toplayabileceğiniz stickerlar için bir kitapçık verilecek. En az 9 sticker toplayan kişi Aralık ayında yapılacak sürpriz hediye çekilişine katılmaya hak kazanacak. Hediyeler genelde Kore ürünlerini içeriyor, benden söylemesi.


  Film gösterimine katılmak isteyenler "korefilmgosterimi@gmail.com" mailine “Ocak Ayı Film Gösterimi” başlığı altında ad-soyad,  e-mail, cep telefon numaraları, kişi sayısı belirten mail atmaları gerekiyor. Başvurulardan ilk 80 kişi kabul edilecekmiş. 

  Eğer mail atıp yer ayırttırdınız ama gitmediyseniz boş bıraktığınız alana rezervasyonsuz başka biri oturma hakkı kazanacak. Girişler ücretsiz olacak bu arada.

Şimdi sıra filmimizde... Springtime filmimizi biraz inceleyelim mi?

Springtime(Türkçe altyazılı)


Yönetmen: Jangha Ryu
Oyuncu: Minsik Choi
Tür: Dram, Müzik
Süre: 128 dakika
Yaş sınırı: 12+

Konusu: Orkestra sanatçısı olmayı hayal eder ancak geleceği karanlık, gerçekliği duvarına çarpmış ve Yeonhee’yi göndermek zorunda kalan trompetçi Hyunwoo’nun hayatı sürekli kış gibi… Fakat, ağaç sessizce ilkbaharı bekliyordu.

Bu postlukta bu kadar. Filmi izlemedim o nedenle öneririm de diyemiyorum. Ama siz yine de gidin. Belli mi olur belki güzel arkadaşlıklar edinirsiniz...

- Fıstık Yeşili

Kaynak: Kore Kültür Merkezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder