22 Ocak 2018 Pazartesi

Son Zamanlarda Dramalarda Neler Oluyor? #27


 Merhaba.

 Şu günlerde hepimizin kafasını dağıtmaya ihtiyacı olduğunun farkındayım. Benimde ihtiyacım var. Bir şeyle uğraşmazsam delirecek gibi oluyorum. Kafayı dağıtmak için, ocak ayı dramalarından daha ideali yoktu bana göre...

 Başrollerinde The Blade and Petal, Temptation, The Girl Who See Smells, Cinderella and Four Knights dramalarında oynayan CNBLUE üyesi Lee Jung Shin; Signal, School 2017'den tanıdığım Seo Ji Hoon ve Divorce Lawyer in Love dramasından tanıdığım Lee Yeol Eum'un olduğu 8 bölümlük drama My First Love:



  Kang Shin Woo, zamanda yolculuk yaparak geçmişteki kendisi ile temasa geçer. Unutamadığı büyük ilk aşkını yeniden kazanmaya çalışmasını izleyeceğiz biz de. Şu aralar tam ağzımıza layık bir drama diyebilirim kendisi için. Merakla bekliyorum. Ji Hoon'un yumuşak bir oyunculuğu var, Jung Shin ile bence kimyaları cuk oturacak. 

 Hemen teaserları paylaşayım sizlerle:



Başrollerinde Ko Hyun Jung; Spy Myungwol, I Need Romance 2, Nine Times Tavels, The Three Muskeeters, The Time We Were Not In Love, Goodbye Mr. Black dramalarından, Miss Granny, The Target, The Beauty Inside filmlerinden tanıdığım Lee Jin Wook; Man a from The Star, Lovers of Music dramalarından ve The Worst Guy Ever, Finding Mr. Destiny filmlerinden tanıdığım Shin Sung Rok'un olduğu 32 bölümlük drama Return:


 Avukat olan Ko Hyun Jung ve çabucak sinirlenen dedektif Dokgo Young'ın soylu sınıfındaki insanların işledikleri cinayetlere karşı iş birliği yapmasını konu alacak. Başrol kadını hiç bir yerde izlememişim açıkçası ama Jin Wook için izlemeye değer olacağını düşünüyorum. Sung Rok'u da uzun süredir bir yapımda izlememişim. Bu dizi onları tekrar izlemek için ideal olsa gerek.

 Bölüm sayısının 32 olduğuna bakmayın. Günde yarım saatten 2 bölüm yayınlanıyor. O nedenle 32 bölümü aslında 16 bölüm gibi düşünebilirsiniz. Şu Çin için yapılan sisteme gıcık oluyorum ama yapacak bir şey yok. Hayır dramaları indirirken x2 daha fazla yer kaplıyor...

 Neyse izlemek isteyenler için fragmanları şuracığa koydum ve hemen diğer dramaya geçiyorum.^^

Not: İlk fragmanda duyulan müziği tanıdınız mı? :D :D 


Başrollerinde Flower Boy Next Door, Naeil's Cantabile, Warm and Cozy, Jealousy Incarnate dramalarından Man on High Heels filmlerinden tanıdığım Ko Gyung Pyo ve The Influence filminden tanıdığım Cho Jae Hyun'un olduğu Cross: God's Gift:


 Doktor Kang In Kyu, 15 yıl önce öldürülen babasının intikamını almak ister ve babasının katilinin yattığı cezaevinde doktorluk yapar. Ama kader onu öyle bir yere sürükler ki, babasının katilinin hayatını bile kurtarmak zorunda kalır. 

Bölüm sayısı hiç bir yerde yazmıyor ama uzun bir drama olacağını sanmam. Bir fikriniz olması için şu fragmanları da şuraya bırakayım.


Başrollerinde I Can Hear Your Voice, God's Gift/14 Days, Pinocchio dramalarından Once Upon A Time, More Than Blue filmlerinden tanıdığım Lee Bo Young ve Heo Yool'ün başrollerinde olduğu Mother:


Aslında bu dizinin orjinali Japonya'da "Mother" ismi ile çekildi. Ülkemizde de "Anne" ismi ile yayın hayatına başladı. Biliyorsunuz canım hani Cansu Dere'nin de başrolde olduğu... Hatırladıysanız konusunu özet geçicem. 

Soo Jin bir ilkokulda öğretmendir. Bir gün öğrencilerinden biri olan Hye Na'nın annesi tarafından suistimal edildiğini fark eder. Annesi ve onun erkek arkadaşı ile yaşayan Hye Na okula devamlı morluk ve çürük içinde gelir. Hye Na'yı bir gün evin önünde çöpe atılmış halde bulunca onu kaçırmaya karar verir.

İşte fragmanları:


Başrollerinde Splash Splash Love, Let's Fight Ghost dramalarından da tanıdığım HIGHLIGHT (BEAST) grubundan Yoon Do Joon; Rooftop Prince, Ma Boy, I Miss You, Secret of the Birth, I Can Hear Your Voice, Reset, The Girl Who Sees Smells, Let's Fight Ghost, Goblin, While Were The Sleeping dramalarından Killer Toon filminden tanıdığım Kim So Hyun'un olduğu Radio Romance: 


Song Geu Rim, bir radyo programında yazar olarak çalışmaktadır. Kör olan annesi ile çocukluğunda hep radyo dinlemiş bir genç kadındır. Yetenekli olmamasına rağmen hayali olan radyo yazarlığına soyunmuştur. Son zamanlarda ise  yazdığı radyo programının iptal edilmesi ile yüz yüze geliyor. Dahiyane fikir arayışına giren Geu Rim radyo programı için en iyi aktörlerden olan Ho Ji Soo'yu kadrosuna katar.

Son zamanlarda ihtiyacım olan romantizm geliyor sanırım millet. Yani So Hyun'un oyunculuğuna cidden bayılıyorum. Geçmişte çalıştığı projelerin hepsi gayet kaliteli olduğu için bu dramadan da çokça umudum var. ^^ 

Hem gülecek, eğlenecek hem de o Kore dramalarının tatlı kremamsı tadını alacakmışız gibi hissediyorum. Hadi fragmanları izleyelim!


Bu postlukta bu kadar.

Şubat ayı dramalarında görüşmek üzere. (Umarım, üşenmem. Şans dileyin. :D )

- Fıstık Yeşili



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder