4 Aralık 2014 Perşembe

MAMA2014 -Part 2-


 Kırmızı halıdan sonra açılış performansları sergilendi.Açıkçası ödül törenlerinde bu tarz performansların bu kadar eğlenceli olacağını bilmiyordum.Geriye dönük tüm ödül törenlerini izleyesim geldi.özellikle bazı sahne şovlarını görünce salyam aktı, gözümü kırpmadım.Tabi bu herkes için geçerli.Anlattıkça görüceksiniz sizde, adamlar işi biliyor.

[Performansları izlemek isterseniz, perf. görüntülerinin altında linklere tıklayabilirsiniz.]

 Asıl tören başlamadan önce BTS Boy In Luv ile Block B ise Very Good/Jackpot ile karşımızdaydı.

Sonra tören başladı.Ödül konusunda açılışı Winner yaptı. En İyi Yeni Sanatçı ödülünü aldı;


En İyi Dans Performansı(Solo): Sunmi - Full Moon:



Rakipleri Rain, Ailee,HyunA, Hyorin'di.Fakat ne alakaysa Sunmi kazandı.Açıkçası hakkedip hakketmediği konusunda tartışamam ama Hyorin ya da Ailee beklerdim.*Asıl Rain kazanmalıydı ama törene gitmediği için ödül sırasını savdı.* Şu gelmeyenlere ödül verilmeme konusu biraz garip zaten.

İki ödül verildikten sonra kısa performans sergilemesi yapalım dediler genşşler.Arada gözümün gönlümüz açılsın diye.Girl's Day ve Ailee sahnedeydi...



Performanslardan sonra tekrar ödül dağıtımına geçti.En İyi Düet ödülünü kazanan ise Soyu&Jung Gi Go çifti oldu.Sunucular açıklamadan saniyeler önce demiştim; Soyu&JGG ödülü almazda YOK ARTIKK diye.


Sahneye Mike He çıktı ve Müzik Tarzı ödülünü verdi. Müzik Tarzı ödülü, Jung Joon Young'a gitti:


Fakat Joon Young ilk kez mi ödül alıyor anlamadım söyleyecek söz bulamadı.Hayır canım, duygusallığından değil.Sahneye çıktı ve kafası güzelmiş imajı çizerek ikİ cümle kurdu: ''Rock'N Roll!!!Tenk yu!'' KINNASSO ahahhaah.

Ödülden sonra tekrar bir performans arası verildi.Sahneye Winner, Epik High ve Mino çıktı.Tabiki EH küçük bir sürprizle sahnedeydi.


Y. In Na'yı sahnede görünce ben: 


Bir de; Born Hater performansı olurken kamera aniden Chan Yeol'a döndü:




Ödülleri vermek üzere sahneye Running Man üyelerinden Zürafa Kwang Soo ve ACE Ji Hyo çıktı.Geçen ödül törenlerinde olduğu gibi Kwang Soo yine mikrofanla ilgili sorunlar yaşadı.Bu kez eğilmek, bacaklarını açarak mikrofana yetişmek yerine mikrofonu gövdesinden tutarak ağzına yaklaştırmayı tercih etti :)) En İyi Kız Grubu ödülü SISTAR'a gitti:


Aslına bakarsanız SISTAR'da iyi bir grup fakat ne bileyim; SISTAR'dan önce yüreğimden Girl's Day geçti.Çünkü bu sene yeterince ter döktüler.Uyumadan, nefes almadan, dinlenmeden etkinliklerden etkinliklere falan koştular.Ayrıca SISTAR bile ödül aldığına şaşırdı yani.Voah, biz mi kafasını yaşadılar.

Kwang Soo ve Ji Hyo sahneden inmeden ikinci bir ödül verdiler.Bu kez En İyi Erkek Grubu ödülü EXO'ya gitti ki bu ödül almaları belkide EXO'nun en sakin aldığı ödül dü hahha sonra anlatıcam neden olduğunu: 


EXO ödülünü aldıktan sonra John Legend özel bir performans sergiledi.Tifanny ve Chen ile birlikte hemde.Ayrıca John Legend En Sevilen Yabancı Sanatçı ödülünü aldı.



Özel performans sonrası ödül vermek için sahneye Gook Joo ve Se Ho En İyi OST ödülünü vermek için çıktı.Tabi bu ikili rahat durur mu?Öyle kuru kuru ödül verilmez düşüncesi ile ortalığı birbirine kattılar.

Crazy Gook Joo&Se Ho couple!!! HAHHAHA


TaeYang, Fanlar ve Idollerin tepkisi:


Ve En İyi OST ödülü LYN-My Destiny (Man From The Star) kazanıyor.



Aslında anlamıştım.Çünkü her parody de mutlaka çalınan OST'tu ve Gook Joo&Se Ho komedi sahnelerinde My Destiny çalınmıştı.O zaman OST'u hazırda beklettiklerini anlamıştım.Sahneye LYN çıkarken çalacaklardı, şarkı arayışında olamadılar Se Ho ve Guk Jo'da onu çaldılar.Hehehe yine zehir gibiyim agfsgahs

Se Ho&Gook Joo fırtınasından sonra sahneye özel performans sergilemek için IU çıktı fakat....Epik High gibi o da deli bir sürpriz hazırlamıştı.Ve IU sahnesinin bitimine yakın o geldi: Mino!!!



Bu performansın sonunda MAMA'nın açılımı değişmiş oldu: Mino Asian Music Awards oldu.HAHHAHA. Ayrıca bu ikisinin kimyası neden bu kadar harika?!?!?!?!? Nasıl bir elektrik aldıysam bu çiftten.Yakında couple olarak ficler, shiplemeler başlar.^^

Ardından performanslara devam edildi.Bu kez sahnede SISTAR ve Jung Gi Go vardı.


SISTAR'ın çiftler arasında en dikkat çekici çifti bunlar oldu ne yalan söyliyimm.Acuşşiiii:


Bu sıcak performanslardan sonra diğer ödüllere geçildi.

En İyi Vokal performansı (Bayan) Ailee'ye gitti:


Sunucular sahneden inmeden birde En İyi Vokal Performansı (Erkek) ödülünü açıkladılar.Beklenildiği gibi ödülün sahibi önünü göremesede bir kez olsun sahneye çıkarken sendelemeyen Tae Yang'tı!HAHAHA



Şimdi twitterdan Fıstık Yeşili arkadaşımıza bağlanıyoruz hahahah 

 
 
 

Bu sene MAMA'da kim öpüşecek sorusu hepimizin aklını kurcalıyordu arkadaş yalan söylemeyin şimdi.Öpüşme oldu mu olmadı mı sonraki postta anlatıcam.kkk İzlemeyenler varsa aranızda ve bilmeyenler azıcık çatlayacak.

 


Bu postlukta bu kadar, part 3 ile görüşmek üzere.
Herhangi bir sorunuz, aklınıza takılan bir şey olursa lütfen sorun.Linki de şuraya bırakıyorum; üzerine tıklayın: Ask.fm/FY



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder