16 Aralık 2014 Salı

WGM LTECouple (Song Jae Rim&Kim So Eun) for honeymoon in Turkey! -Part 1-


 Başlığı neden İngilizce olarak attığımı merak edeceksiniz.Büyük ihtimal yabancı fanlarda bu post için kapışacaktır.Elimden geldiğince olmayan İngilizcem ile onlara çevirmeye çalışacağım.Tabiki bizi rezil edecek şeyleri görmezden gelerek.kkk

 We Got Married'in LTECouple olarak bilinen çifti Song Jae Rim ve Kim So Eun balayı için Türkiye'ye geliyorlar. *Başlık özeti buydu*

Kıyamam yabancı hayranlar hayır istemez yan cebime koy moduna bile girmiyorlar.Ellerinde linklerle gelip, bunu çevir lütfen diyorlar.Bende olabildiğince gerçek anlama yakın cümle kurmaya çalışarak onlara haberleri güncelledim.

Peki bu haber ilk nasıl yayıldı?So Eun WGM'de balayı için Türkiye'ye gitmek istediğini söylüyor.Jae Rim önce Japonca bildiğinden Japonya diyor fakat Türkiye'yi duyunca ağzından koca bir 'Türkiye.Kebap!' çıkıyor.hahah.
How to was spread this news?So Eun said 'I want to go Turkey for honeymoon' at WGM.Jae Rim First said 'Japonya' but when he heard So Eun's words he said 'Turkey.Kebap!' hahah lol. 



Tabiki efendim bir allkpop olsun bir news naver olsun oralarda yayıldı haber.Biz görünce Türk K-fanlar iptal, şok, wefad. Duyar duymaz tag açıldı twitterda ve oradan iletişim sağlandı.
And this news first was shared in Korean News site.They (Turkish Fans) created new tag in twitter () when Turkish fans heard it.Communication was provided.


Biz twitterda tag açtıktan sonra onlar Incheon Havaalanındalardı ve uçuş için bekliyorlardı.İşte Kore'den bir kaç görüntü:
They waited at Incheon airport for their flights when we create new tag in twitter. A few photos at Korea:


Daha sonra tagın altında yazılar akmaya başladı.İlk önce beş yüz kişi bekliyor havaalanında diye bir söylenti yayıldı.Güya birisi havaalanında olan arkadaşından duymuş.İnanmadım.İnanamadım.Zira Music Bank olduğunda bile beş yüz kişi toplanmadı orada.Alanı bile dolduramadık ki.Her neyse zaten ilerleyen zamanlarda on kişi anca toplandığını öğrendik havaalanında.Hayranlar en az 3 saat aç ve susuz Jae Rim ve So eun için bekledi.Daha fazla bekleyen  uluslararası hayranlar vardır.Fakat Türkiye için yeni böyle şeyler.Bu yüzden havalanına gidenler ve gitmek isteyenler arasında iletişim fazla sağlanamıyor.Havaalanında bekleyen fanlar ile birlikte 'Hangi uçakla gelecekler acaba?' diyerek düşünmeye başladık.Çünkü 18.05 uçağından sonra çıkış yapmadılar.Daha sonra 19.15 uçağı ile geleceklerini düşündük.Çünkü 10 saat uçuş yapacaklardı.Ya bir önceki uçakta ya da sonraki uçakta olmalılardı.

Turkish fans hungry and thirsty waited minimum 3 hours for Jae Rim and So Eun at Atatürk airport.I'm sure there are many international fans waiting other country but this almost new for Turkish fans.We thought 'Which can they come to flight?' with Turkish fans at airport.Because there were two flights; 18:05 and 19:15. They didn't come 18:05 flight.After...We thought 'They'll come at 19:15' 

Bu arada yabancı fanlar yaptıkları illüstrasyon tasarımları ile paylaşımlarda bulunuyor.Bknz: by Twitter| Walkontheside THANK YOU FOR FANART! ^^

Solim at Istanbul:



Daha sonra uçak iniş yaptı.İlk önce WGM ekibi çıkış yapmış.Fakat çekim ekibi dışarıda bekleyen hayranlara çekim yapmaya ve hediyelere izin verilmediğini söylemiş.Tabi bizim kızlar dinler mi?Dinlemez.Çekimi de yaptık, hediye de verdik, imza bile kaptık^^ Selfi bile çekilen oldu.kkk 

First, WGM team arrived.But they said ''No shooting and you can't give gifts to them.'' to waiting Turkish fans at airport.But Turkish fans don't recognize obstacles.kkk. There was even taken a selfie. kkk.

Sonra onlar dışarı çıkmışlar.6 gün, 4 gece balayı başlamış oldu! kkk 
Finally!They came.Started 6days-4nights honeymoon! kkk


*@Berna Baki'ye teşekkürler bu fotoğraflar için*/ THANK YOU SO MUCH TURKISH FAN @BernaBaki FOR THIS PHOTOS.



*Fotoğraflar için @BrncElif'e teşekkürler* / THANK YOU SO MUCH TURKISH FAN @BrncElif FOR THIS PHOTOS.

Jae Rim sürekli gülüyordu.So Eun yorgun görünüyordu.Sanırım jet lagtan nasibini aldı.Fakat kendisine uzatılan hediyeleri bile görmezden gelmiş.Jae Rim onu nereye sürüklerse oraya gitmiş garibim.Bu fotoğraflarda yayınlanan fancamlarda çok belli oluyor.
Jae Rim constantly smiled.So Eun looked tired.I think because of jet lag.But She didn't accept when Turkish fans give the gift.It was obvious at Atatürk airport fancams.


*Bu fotoğraflar için @_HaeNeul_'a teeşkkürler. / THANK YOU SO MUCH @_HaeNeul_ *

Jae Rim ise sürekli gülüyormuş.Havaalanındaki hayranları görünce çok şaşırmış.Ayrıca So Eun'u kalabalıktan korumuş.Ayrıca şanslı bir hayranın -ki o hayran @BrncElif oluyor kkk- telefon kılıfını imzalamış.Türk fanlar Jae Rim ve So Eun'a bir de nazar boncuklu gül hediye etmişler.
Song Jae Rim surprised when he see Turkish fans at Atatürk airport.And he protected So Eun at crowded.Also, Jae Rim only signed to her ( @BrncElif ) phone case.Turkish fans gave rose with Evil Eye to Jae Rim&So Eun.



Yetkili Türk hayranlara WGM çekimlerinin Antalya'da olacağını İstanbul gezisi olmayacağını ve ayın 19'unda geri döneceklerini söylemiş.Fakat hepsi doğru mu, bilmiyoruz.İlerleyen günlerde belli olacak.
Authorized said to Turkish fans: 'WGM will be Antalya in Turkey.Have no Istanbul filming.And WGM team will return at 19 DEC.' But right all of them?We don't know.It will be clear in next few days.



Bir kaç hayran onlarla birlikte metroda olmak istemiş.Fakat menajer onlara tamam binersiniz diyerek onları oyalamış.Fakat hayranlar binmeden onlar önceki metroya binerek havaalanından ayrılmış.Hayranları kandırmış yani.
Turkish fans wanted to be with them at subway.Manager said 'Okay, you can.' but of course its just gain time.And they went with pre subway.


Türk hayranlar Solim çifti için Türk şarkılarıyla bir 'Hoşgeldin Videosu' bile hazırladı.
Turkish fans prepared 'Welcome video' with Turkish songs for Solim Couple .


[First song: Gülüm Çahan-Film
Second song: Ailee-Üsküdara giderken (Turkish ver.)]

Daha sonra @BrncElif havaalanında yaşadıklarını anlatmış.Elimden geldiğince bende onu çevirdim.Fakat İngilizcem o kadar iyi olmasa da diğer fanlar için çevirmek istedim.Hatalarım için özür dilerim.

@BrncElif told to live at Atatürk airport. My English is not very good but I want to translate for other fans.Sorry for my mistakes.


*Anlatımı için @BrncElif'e teşekkürler* THANK YOU SO MUCH @BrcnElif 


Fan anlatımı / Fan expaction: Berna Baki
Çeviri/translate: @tutku444
Anlatımı için Berna'ya, Çeviri için Mustafa abiye teşekkürler^^ / THANK YOU SO MUCH BERNA AND MUSTAFA*


Birde hepinizin bildiği AnnyongChinguTR blogunun Senem'i de Jae Rim'den imza almayı başaran nadir fanlardan^^ ACTR nedir bilmiyorum diyorsanız hemen sizi harika bloglarına yönlendiriyorum: ACTR

Jae Rim gave signature for AnnyongChinguTR (ACTR) blog's Senem ^^
If you don't know ACTR, plz see it : ACTR 



Havaalanı fotoğrafları ve fancamları paylaşmalıyım o halde hepinizle.


*Fotoğrafların sahipleri mesaj/yorum atarsa sevinirim, üzerlerine imzalarını eklemek istiyorum.*

Şanslı Türk fanlar:
Lucky Turkish fans:



Okay, Let's watch fancam...

FANCAM 1:



Birde sanırım Solim çifti Antalya'da Mardan otelinde kalacaklar.Ama bu kesin değil.
I guess They'll (Solim Couple) stay Hotel Mardan Palace at Antalya.But this isn't a definite.  


Eğer hatam olduysa affola.Herhangi bir kaynakta yanlışlık yaptıysam lütfen bana ulaşın: Twitter| Fıstık Yeşili-Pistachio Green

İngilizcem çok iyi olmasa da diğer fanlarla ülkemizde yaşanan bu güzel zamanı paylaşmak istedim.Umarım çok hatam olmamıştır.kkk. Part 2'de görüşürüz.
My English is not good but I really want to share other fans.See you at Part 2^^

Fıstık Yeşili / Pistachio Green


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder