3 Mart 2015 Salı

Super Junior Etkinlikleri, Haydi Katılalım Türk ELF!


 Sevgili Türk ELF, Super Junior için yapılan etkinliklerin bereketli olduğu bir dönemdeyiz. Etkinlikleri sizlere duyurmak istiyorum ki katılım çoğalsın. :))
Hemen etkinlik haberlerine geçiyorum...


Sunshine Zhoumi tarafından düzenlenen Zhoumi etkinliği; Son Katılım: 1 Nisan.



Proje iki farklı etkinlikten oluşuyor.

Biri; yüzünde deformasyon olan çocukların ameliyat edilmeleri için toplanan bağış etkinliği... Bağış etkinliğine katılmak isteyen arkadaşlar Super Junior - Turkish Sapphire Blue sayfasına mesaj atabilirsiniz ya da turkishsapphireblue@gmail.com hesabına mail atabilirsiniz.

Diğeri; kartpostal hazırlanması var. Kartpostalın bir kısmında Zhoumi fanartı çizebilirsiniz.
ÖRN;

Kartpostalın diğer kısmına ise İngilizce, Korece yada Çince yazabilirsiniz.Kartpostal 4*6  oranında olması iyi olurmuş.Eğer kartpostalı bilgisayarda hazırlamak isterseniz; Super Junior - Turkish Sapphire Blue sayfasına ya da sunshinezhoumiproject@gmail.com hesabına mail atabilirsiniz.

Kartpostalı gönderme kısmına gelirsek; isterseniz sayfanın admini SKY admine son katılımdan 3 hafta önce  ya da Sunshin Zhoumi'nin adresine bizzat 2 hafta önceden gönderebilirsiniz. *2-3 hafta önce diyorum ki 1 Nisan'a yetişsin diye*

Sunshine Zhoumi'nin adresi:
Nakanishi Eri
Shinchon-ro 12gil 25-7 Room 205
Nogosandong 54-53
Mapo-gu Seoul-KOREA
Posta kodu: 121-807

Vaktim olursa bende katılmayı planlıyorum.Umarım sizlerde katılım gösterir ve onu daha çok benimsersiniz. -Fighting!

***


Shindong'a Destek Projesi *Askere gideceği için* Son katılım: 5 Mart.


Bu önemli bir etkinlik.Neden mi?Çünkü Shindong'umuz askere gideceği için muhtemelen önümüzdeki 2 yıl için son etkinlik olacak.Ayrıca Super Junior'a en çok emeği geçen üyelerden birisi.Hepsi grubu ve üyeler için çabalıyor ama bu koca yürekli adamın verdiği emeğin karşılığını kimse ona veremez.Bu etkinlik onu aslında ne kadar çok sevdiğimizi gösterebilir.

Etkinlik iki kısımdan oluşacak; mesaj ve fotoğraflardan...Mesajlar İngilizce ya da Korece olabilir.Destan yazmadığımız sürece Super Junior - Turkish Sapphire Blue sayfası da mesajlarımızı çevireceğini dile getirdi.Mesajları ve fotoğrafları turkishsapphireblue@gmail.com hesabına gönderirken ismimizi yazmayı unutmayalım lütfen.

Ve fotoğraf konusunda; ev çekimi olmazsa gerçekten harika olur.Fotoğraflarda Türkiye'ye dair bir şeyler olursa mükemmel olabilir.Haydi etkinliğe katılalım! - Fighting!

***

Sungmin Destek Projesi *Son olaylardan sonra ilaç gibi gelecek* Son katılım: 5 Mart.


Bu projede gönderilen destek mesajları, resimler ve çizimler kitap haline getirilecek.
Fakat arkadaşlar reca edicem OT13'e, Sungmin ve eşine karşı saygısız cümleler içeren mesajlar göndermeyin.

Mesajlarda, 200 kelimeyi aşmamayı unutmayalım ve onu cesaretlendirecek şeyler yazalım.
Görüntü/çizimlerde ise, öyle öften püften şeyler göndermeyelim lütfen.Onun için çabalayıp en iyisini yapalım.Photoshopta yapabilirmişiz.^^ Görüntüye mesaj yazmak istiyorsan mesaj kısmındaki gibi 200 kelimeyi geçmemeye çalışalım :) 

Resim/Fotoğraflarda; yatay şekilde olmalı.SUJU'ya yada Sungmin'e dair eşyalarınız varsa onlarında bulunduğu bir fotoğraf çekebilirsiniz.^^ Afiş bile yapabiliriz.Yani Türk ELF'lerin bu proje için biraz daha yaratıcı olması gerekiyor.Görüntü/çizim/resime yazı eklemek isterseniz 2-3 satır yazıya izin varmış.

ÖRN: Tık.

Etkinliğe katılmak için bu formu undeadclouds@hormail.com adresine göndereceğiz.

İsim: *Tam isim yazmak zorunlu değil/ grup olarak katılım göstericeksen tek tek herkesin isimleri yazılmalı*
Twitter: *Yada iletişime geçilebilecek herhangi bir hesap*
E-mail:
Göndereceğimiz mesaj/görüntü/resim:

Bu arada kitap bastırılarak Sungmin'in ailesinin kafesine gönderilecek.Yani eline geçmeme ihtimali neredeyse yok.Lütfen son günlerde olan şeyleri de göz önünde bulundurarak bu etkinliğe katılalım.-Fighting!

***

Yesung'a hoşgeldin etkinliği...Aslında isimsiz bir etkinlik ama ben bunu hoşgeldin olarak tanımladım zira Yesung gelene kadar yapılacak olan bir etkinlik.


Etkinliği Yesung'un Çinli fanbase'i @woonvoice gerçekleştiriyor.Etkinliği özelliği; Çinli fanbase'n klasikleşmiş bir banner'ı var.

Bknz:


Hayranların bulundukları ülke/şehirde klasikleşmiş bannerı içeren bir fotoğraf çekmesi ile oluşuyor bu etkinlik.Çektiğimiz fotoğrafları twitterda @woonvoice  hesabını etiketleyerek kolayca etkinliğe dahil olacağız.Türk ELF'e dair bir fotoğraf paylaşırsanız aslında harika olur.

Etkinlik kuralları arasında; bannerın fotoğrafta kesinlikle yer alması, fotoğrafta bizim olma zorunluluğumuzun olmaması ve fotoğrafın dış mekanlarda çekilmiş olması var.Yani kendi şehrimizde, ülkemizde klasikleşmiş yapıları arka fon olarak kullanabileceğimiz bir fotoğraf olabilir.
Türk ELF, desteğe devam... -Fighting!

Projeler için postun sonunda vereceğim kaynaklardan detaylara ulaşabilirsiniz.Bu postu attıktan sonra bende derhal projelere destek vermek için kollarımı sıvayacağım.Önümüzdeki bir kaç gün dahil çok fazla zamanım yok ama en azından katılım göstermeye çabalayacağım.

Herhangi bir hatam/yanlışım olduysa affola.Bir sonraki postta görüşmek üzere.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder