20 Ocak 2020 Pazartesi

High Tension (Grup Tanıtımı)


 Merhaba!

 Geçtiğimiz günlerde High Tension'ın Türkiye konser turu yapacağından ve sizlere grup hakkında bilgi içerikli bir post yazacağımdan bahsetmiştim. Şu an o nedenle buradayım. :) Lafı da çok uzatmadan konuya girişiyorum. :D

HIGH TENSION



  2016 yılında çıkış yapan grubun bağlı olduğu herhangi bir şirket mevcut değil. Yani aslında buna bakarak, "çıkış" yaptılar demek doğru olur mu olmaz mı bilemedim. 

 Grup, vokal-video yönetmeni 'Tempest' (22 Kasım 1993);  gitar ve org da çalabilen müzik yapımcısı  'Ultrabang' (7 Aralık 1993) isimli iki üyeden oluşuyor. Eh ortada bir grup olur da, hayranları olmaz mı? Grubumuzun fandom ismi ise, Lightning. 



 2016 yılında "How I Feel" isimli teklilerini yayınlayan High Tension, 2018 yılının Ağustos ayında da "Cry" isimli şarkılarını yayınladı.


 "Cry" sonrası aynı yılın Aralık ayında High Tension 3. tekli albümleri "Infectious" ile geri döndü.


"Infectious" sonrası "Ready For" isimli dijital teklilerini ve  "Trust Me" isimli 4. tekli albümlerini yayınladı. 





 Bu yazıyı yazarken de, Türkiye'deki turlarının öncesinde 5. tekli albümleri "High Mode"un klibini yayınladılar. 


Ne düşünüyorsunuz? High Tension'un Türkiye turuna hazır mısınız? ^^ Konserler ile ilgili detayları ve (indirimli) biletlere dair tüm bilgileri @NGSTARKPOP 'dan öğrenebilirsiniz. Aklınıza takılan herhangi bir soruyu da özel mesaj ile yazabilirsiniz. 

Görüşmek üzere.

- Fıstık Yeşili.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder